Programma Open Dag Hedon compleet

Foto van auteur

Door Redactie

Zwolle – Zaterdag 2 september is het zo ver, Hedon gooit (nagenoeg) alle deuren voor de bezoekers open. Backstagecafé, balkon, oefenruimtes, productiehuis, de grote en de kleine zaal en uiteraard de kleedkamer. Daar blijft het natuurlijk niet bij, want Hedon zou Hedon niet zijn als zij deze aangelegenheid niet aangrijpen om er een feest van te maken.

buitenzijdehedon_raymondvanolphen.jpg
Foto: Raymond van Olphen

De grote zaal beleef je tenslotte het best met een fijn live-programma op het podium, de kleine zaal biedt podium voor de parels van de toekomst. Tijdens de open dag worden de nieuwe Hedon Beursbands gepresenteerd. Het Zwolse poppodium geeft aan flink uit te pakken tijdens de open dag. Zo zullen in de grote zaal o.a. Paceshifters, The Cool Quest en The Hardstyle Pianist optreden. De kleine zaal trapt af met een kinderconcert van de Hippe Gasten, waarna het podium overgenomen wordt door opkomend talent. Zo zullen o.a. Tour De Moos, Stairway To Hedon-winnaar Exploding Pudding en Wildebeast in de kleine zaal optreden. De foyer is het terrein van de terugkerende Danceconcepten van Hedon.

In het backstagecafé wordt het gloednieuwe fotoboek Flies On The Wall gepresenteerd. Het is het werk van fotografen Bob Billows en Gijs Dragt en toont de spanning en ontspanning van het backstageleven van artiesten. Na de presentatie zullen de songwriters van het Zwols Songwriters Gilde hun werk in het backstagecafé voordragen. In de oefenruimte kunnen bezoekers aan de hand van clinics van Paceshifters hun eigen talenten verkennen. Bovendien wordt er in het Productiehuis gedemonstreerd hoe een opname werkt. De open dag zal tevens het moment zijn dat Hedon haar nieuwe Beursbands zal presenteren. Middels de beurs probeert Hedon talentvolle acts net dat extra steuntje in de rug te geven om door te kunnen groeien naar de landelijke (sub)top.

18 gedachten over “Programma Open Dag Hedon compleet”

 1. Ja, leuk: Roy Piket; Ron Bisschop; Arjen Tabak én Herman Severein. Kom Herman nog regelmatig tegen: prima kerel! Gouden stem natuurlijk nogsteeds en volgens mij schreef hij ook nog wel eens e.e.a.
  Heeft nog eens met vrienden samengespeeld, o.a. met mijn zwagers in “Sir Gewain”. Toen oefenden ze in het buurthuis in Wijthmen. Ging er wel eens kijken, man oh man dat swingde aan allle kanten!

 2. Ik hou ook van blues a la Cuby and the blizzards maar ook a la Vintage Trouble dus wat meer nieuwe generatie met een mix van invloeden.

  Vintage trouble – run like the river

  Co’s luistertip.

 3. Blues kan heel leuk zijn inderdaad.

  Bij Hedon had je verschillende muziekstijlen kan ik mij herinneren, zaterdagavond draaide er ook vaak Eddie de Clercq met leuke originele “hous muziek”. Was leuke tijd.

 4. Dat vind ik nogal een ongenuanceerde uitspraak co de rood. Ken je Eddie de Clercq eigenlijk wel? Is erg muzikale muziek namelijk, eerlijk gezegd houd ik ook niet van de “gewone house” vind het nogal fantasieloos.
  Kortom als je er destijds niet bij bent geweest (jaren 90!) weet je eigenlijk niet over welke muziek het gaat, is mijn mening.

 5. Kijk nog een muziekliefhebber. 😀

  Naar mijn onbescheiden mening moet iemand zich niet te veel fixeren op één bepaalde muzieksoort, maar je hebt in “alle” soorten wel baggermuziek en goede muziek.

Reacties zijn gesloten.