Getuigenoproep: Vrouw beroofd van tas

Foto van auteur

Zwolle – Op dinsdagavond 3 juni werd aan de Gombertstraat een 88-jarige vrouw uit Zwolle van haar tas beroofd. De vrouw liep met haar rollator over de Gombertstraat en op een gegeven moment ziet zij een personenauto voorbij rijden. De auto stopt bij twee jongens die op straat staan in de omgeving van de bouwplaats van de Havezate. Eén van de jongens pakt een doos die op straat staat en gooit deze in de auto. Vervolgens stapt hij in en rijdt de auto de hoek om naar het verlengde van de Middelweg. De andere jongen komt op haar af en grijpt een tas met inhoud die in haar rollator ligt en rent weg in de richting waarin de auto is verdwenen .

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Het signalement van de jongen die de tas greep, luidt als volgt: blanke man, 20-30 jaar met kort, blond haar. De jongen droeg een donkergrijze broek en iets lichter grijsgestreepte jas/vest. Bent u getuige geweest van dit voorval of heeft u informatie die van belang kan zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M, tel. 0800-7000.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Getuigenoproep: Vrouw beroofd van tas”

  1. tsja,
    dat staat er nu al in 3 verschillende artikelen verkeerd. Admin, zelfs daar mag je de politiewoordvoerder op controleren….is ook moeilijk voor hem, in de gaten houden welke dag het is 😀 😀

    ————————————-
    EN de politiewoordvoerder en de admin…zijn inmiddels wakker 😉

  2. Stoere jongen hoor, een slachtoffer van 88 jaar.
    Als je een beetje mans bent, probeer je het eens bij een kickbokser van 2 meter in het vierkant!!

Reacties zijn gesloten.