FC Zwolle naar HFC Haarlem

Foto van auteur

Zwolle –  De selectie van FC Zwolle reist vanavond naar het westen voor de wedstrijd tegen HFC Haarlem. De blessurebank is een speler rijker en komt daarmee op acht spelers die vanavond niet gaan voetballen.

Marcel Kleizen heeft tijdens de training deze week een hamstringblessure opgelopen, waarmee Johan Plat ook nog kampt. Bram van Polen heeft afgelopen dinsdag een spuit gehad voor de ontsteking in zijn buik en mag de komende twee weken niets doen. Dominggus Lim-Duan staat weer op het veld, hij traint apart van de groep. De situatie van Roel de Graaff, Chiel-Jan Schuldink, Kees Pluim en Vincent van den Berg is niet veranderd. Daarmee telt FC Zwolle acht blessures en blijft de selectie een groot deel missen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “FC Zwolle naar HFC Haarlem”

 1. Is die softie van een Kleizen nu alweer geblesseerd? dumpen die vent.
  Ik hoop dat die nieuwe van ADO zo snel mogelijk een contract krijgt dan kan Marcel Kleizen lekker bij STEVO gaan ballen. >:(

 2. nou dat wordt weer de borst nat maken met zo,n gehavend team van fcZwolle bij Haarlem .Ben benieuwd of er weer een beetje punten worden binnengehaald.

 3. onze fc strooit konstant de namen van spelers die niet meedoen de pers in, wat moeten we daarmee? doe het dan schriftelijk af die wedstrijd tegen het nietige haarlem. de genoemde namen zijn toch niet van dien aard dat daar iemand wakker van ligt? sterker nog: ik weet zeker dat vele zwollenaren nog nooit van deze mensen gehoord hebben.

 4. Ga uit van een nederlaag want Haarlem is best in vorm en zo nietig zijn ze niet. Mochten Zwolle winnen (wat ik heeel erg hoop) dan is dat een meevaller.

 5. Opstellingen
  Haarlem FC:
  M. van Duin, M. Akerboom, M. Derlagen, G. Neervoort, M. Berck-Beelenkamp, M. Kruijer, B. van den Broek, J. Sin, W. Kousemaker, L. ten Heuvel, M. Wijks

  FC Zwolle:
  D. Boer, E.F. Botteghin, Z. Kapralik, A. van der Haar, D. van der Wal, D. Huijmans, E. Reijnen, R.T. Grizolli, L.J. Guarino, E. Bakker, D. Boerrigter

  Doelpunt:
  0-1 L.J. Guarino(38)

  Gele Kaart:
  M. Berck-Beelenkamp

 6. Het doet me pijn om het te zeggen,maar Zwolle is een heel matig elftal dat makkelijk is te verslaan.
  Ze lijken wel bang om duels aan te gaan.

Reacties zijn gesloten.